Home - sexdukke - Hvordan fungerer en moderne sexdukke?

Hvordan fungerer en moderne sexdukke?

Posted on 16. oktober 2019 in sexdukke

Glemt alt om sexdukker af billigt plastik, som du skal puste op med mundkraft og sikkert er fremstillet af giftigt materiale.

Sæt heller ikke store beløb til side til robotter, der udelukkende skal bruges til samleje, hvor de minder så meget om mennesker, at det halve kan være uhyggeligt.

Forestile dig til gengæld, at du har at gøre med et anatomisk korrekt – eller ønskværdig – version af det mandlige eller kvindelige legeme, hvor man kan få dem i større eller mindre versioner efter, hvad man har råd til eller brug for.

Og med størrelse menes ikke, om du får et menneske på to meter i højden eller en dværg, men noget nærmere, om du ønsker dig blot underlivet på en kvinde, hele torsoen eller måske blot brysterne for at bruge hende som eksempel.

Hun kan også fås som liggende model på siden, så kan man tage vedkommende fra siden, mens man ligger i ske.

Således kan man få en udgave, der minder om blot en større version af en fleshlight og helt op til at være noget nær et helt menneske blot med mangel på hoved, hænder og fødder.

Det samme gør sig næsten gældende med den mandlige udgave.

Som med så meget andet sexlegetøj kræver sådan en sex dukke også vedligeholdelse og korrekt håndtering, hvis man ikke vil komme til at ødelægge den for hurtigt.

Godt nok kan de holde til en del, men alting har sine begrænsninger, men man kan være sikker på at have dem i noget skånsomt og neutralt materiale, hvis man køber dem fra en autoriseret forhandler.

Hus glidecreme til at få den optimale oplevelse, og så kan du heller ikke undgå rengøringen bagefter.

Sexdukken er lige til at tage frem, når du skal bruge den og har altid lyst, når du er frisk – uden at brokke sig.